top of page

Termeni si conditii

Multumim pentru interesul fata de compania, site-ul si produsele pe care le comercializam prin intermediul magazinului nostru online.

 

Va   rugam sa   cititi acest document cu atentie. Acest document (denumit în continuare „Prezentul document”, „Contractul” sau „Termenii si Conditiile”) reprezinta    conditiile utilizarii site-ului Papelleria (denumit în continuare „Site-ul”) si conditiile plasarii de comenzi de produse prin intermediul site-ului, inclusiv conditiile de livrare si de retur. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta    o conventie legala - un contract între dumneavoastra   si noi. Va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Daca   nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati site-ul.

 

PREZENTUL CONTRACT. OBLIGATIVITATE. CONTACT

 

Caracter obligatoriu. Întelegeti ca atât prezentul contract, cât si toate politicile la care acesta face referire (e.g., Politica de confidentialitate, Politică privind utilizarea modulelor cookie) au caracter obligatoriu fată de dvs. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi, va luati angajamentul de a respecta prezentul contract si politicile indicate.

 

Modificări si actualizări. Ne rezervam dreptul de a modifica oricând si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesând site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

 

Nu putem garanta faptul ca  orice produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervam dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

 

Contact. Dacă aveti întrebări sau neclarităti, ne puteti contacta cu încredere la adresa de e-maill chic_wedding@yahoo.com sau prin completarea formularului de contact si o sa    va    raspundem în cel mai scurt timp.

 

CINE SUNTEM?

 

Site-ul Papelleria apartine companiei Perfect Comfort Hvac SRL, societate de nationalitate româna  înmatriculata      la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/3680/2015, RO35303317, e-mail chic_wedding@yahoo.com.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Reguli. Prin accesarea, vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfasurarea oricarei alte activitati pe site-ul nostru, promiteti sa   respectati urmatoarele reguli:

 

1. Veti folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;

2. Nu veti efectua nicio comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda si informa autoritătile competente sau a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate;

3. Veti furniza informatii reale, exacte, complete si actualizate

4. Veti respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.

5. Nu veti desfăsura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

 

Consecinte. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritătile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale si de a ne adresa justitiei pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusive beneficiile nerealizate si cheltuielile de judecată (inclusiv onorariile avocatilor).

 

ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

 

Data încheierii contractului. Contractul dintre dvs. si noi se încheie în momentul în care comanda dvs. va fi acceptată în mod expres de noi si veti primi, în acest sens, un e-mail în care vom confirma livrarea.

 

Protectie. În măsura în care nu vom accepta comanda, dar dvs. v-au fost retrase sume de bani, vom proceda la rambursarea acestor sume în cel mai scurt timp.

 

Decizia ne apartine. Ne rezervăm dreptul de a decide, în mod unilateral si fără a preciza motivul, încheierea sau nu a unui contract de vânzare. Nu vom avea nicio răspundere fată de dvs. în situatia în care refuzăm să dăm curs unei comenzi. Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera către dumneavoastră numai după ce ati realizat plata tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv a costurilor de livrare.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

 

Nu putem garanta că produsele care s-au găsit la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment pentru achizitionare. Nu vom avea nicio răspundere fată dvs. în situatia în care un produs nu se mai regăseste pe site. Desi vom încerca să avem în timp real pe site actualizare informatiile privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul că aceste informatii vor fi actualizate, în orice moment. Toate comenzile vor depinde de existenta produselor în stoc. 

 

Garantii. În măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ati plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse si vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriti să comandati produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ati plătit deja pretul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

 

PRETUL PRODUSELOR. PLATĂ. LIVRARE

 

Pretul produselor este afisat în lei pe site si include taxa pe valoare adăugată. În măsura în care există o eroare cu privire la pretul afisat pe site, vă vom aduce la cunostintă în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar sau să vă solicităm o sumă de bani suplimentară. În măsura în care noul pret nu este multumitor pentru dvs., nu răspundeti la solicitarea noastră sau nu vă putem contacta, vă vom anula comanda si vă vom rambursa cât mai curând posibil suma de bani achitată.

 

Preturile produselor vor putea fi actualizate/modificate în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice pret anterior. Comenzii dvs. i se vor aplica preturile de la momentul plasării efective a comenzii.

 

Achitarea produselor comandate se poate face cu cardul online sau numerar.

 

La plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul procesatorului de plati Stripe, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

 

Dacă optati pentru plata prin card, institutia emitentă va proceda la validarea si autorizarea plătii. În situatia în care, tranzactia nu se procesează din motive independente nouă (e.g., fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie si nu vom avea nicio obligatie să livrăm produsele, însă dvs. puteti selecta o altă metodă de plată sau puteti încerca din nou procesarea plătii cu un card valid.

 

Taxele de transport sau de livrare nu sunt incluse în pret, cu exceptia anumitor oferte care vor fi aduse la cunostinta dvs., dacă va fi cazul, prin intermediul site-ului. Pentru mai multe informatii despre Politica de livrare, vă rugăm să consultati site-ul nostru la sectiunea Info.

 

În zilele de sâmbătă si duminică nu se fac livrări. Retineti faptul că, în anumite situatii, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora actiunilor sau  inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situatie în care sunteti de acord să nu solicitati atragerea răspunderii noastre în nicio circumstantă.

 

FORTA MAJORĂ SI CAZUL FORTUIT

 

Nu vom fi trasi la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereusite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de fortă majoră sau un caz fortuit. Forta majoră include, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, epidemii, pandemii, conditii meteorologice si acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

 

DREPTUL DE RETRAGERE

 

Potrivit OUG 34/2014, dacă sunteti consumator (persoana fizică) aveti dreptul de vă retrage din contract, fără vreun motiv anume, în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau o tertă parte mandatată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizică a produselor. 

 

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

 

Întregul continut al site-ului este proprietatea intelectuală a Perfect Comfort Hvac SRL. Site-ul poate folosit de către terti doar pentru informare si/sau plasare de comenzi.

 

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca, modifica partial sau integral site-ul,  reproduce partial si/sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor Societătii Perfect Comfort Hvac, indiferent dacă există sau nu un scop comercial.

 

Orice continut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, continut juridic) sunt proprietatea intelectuală a Perfect Comfort Hvac. Întregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietătii intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instantele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum si de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

 

CLAUZE FINALE

 

Acesti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce priveste obiectul oricărui Contract si înlocuieste orice alt acord, orice altă întelegere anterioară verbală sau scrisă dintre dumneavoastră si noi.

 

Acest Contract are caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil si scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre care decurg din Contract.  

 

Prezentului Contract, precum si oricărei utilizări a site-ului li se vor aplica legea română. Orice litigiu între noi va fi supus spre solutionare instantelor române.

Politica de confidentialitate

DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

 

Site-ul prelucrează date cu caracter personal furnizate de dvs. sau colectate din alte surse.

 

Ne-am luat angajamentul să respectăm legislatia natională si europeană privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Prin vizitarea si/sau utilizarea site-ului, plasarea de comenzi sau prin interactiunea cu noi prin orice metodă si/sau orice mijloc de comunicare la distantă, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

Declarati, totodată, că toate datele personale si informatiile transmise către noi sunt corecte. În măsura în care datele nu vă apartin, declarati că ati obtinut acordul scris si prealabil al persoanei vizate ale cărei date le transmiteti către noi sau declarati că transmiteti datele în baza altui temei legal conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016.

 

Este posibil să colectăm informatii prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, detalii privind navigatorul sau dispozitivul utilizat. 

Politica de retur

Daca nu esti complet multumit de produsele cumparate de pe site si vrei sa renunti la cumparare, si implicit sa primesti banii inapoi sau sa cumperi altceva de valoarea produselor, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse din magazinul online.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator).

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produsului. Exceptie fac produsele care sunt personalizate, si anume invitatiile, etichetele, meniurile, plicurile de bani, listele de invitati, pungile de cadou personalizate, etc.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Papelleria de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. invitatiedenunta.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

DE RETINUT!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, rupture, zgarieturi, lovituri ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Daca ai cumparat din shop mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la  curier,in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

bottom of page